torstai 9. helmikuuta 2012



  
Kotona tuntuu olevan koko ajan joku nurkka jonkun projektin kourissa. Viime päivät olen keskittynyt lastenhuoneeseen. Pienin on kasvanut niin isoksi, että kaipaa leikkitilakseen muutakin kuin olohuoneen. Ei ole reilua, että isosiskojen huoneiden ovet sulkeutuvat aina nenän edestä. Eskarilainen on ottanut pienimmän huoneeseensa jo nukkumaan, nyt huone pitäisi muokata niin, että sinne voisi pitää ovet auki myös päivällä. Samalla huone pitäisi saada myös sellaiseksi, että tulevalla koululaisella olisi siellä työpöytä, johon pikkusisko ei pääsisi sotkemaan. Haastetta riittää.


*


It seems that some corner at home needs to have a project going on all the time. At the moment I'm trying to organize one bedroom to be such that both soon-to-be-a-schoolgirl and a toddler can fit in peacefully. Challenging.


Ps. Täällä on kiva arvonta!

1 kommentti:

  1. Tuon keskimmäisen kuvan pieni pippurituoppi. Mullakin on ollut ja sinun kanssa sen ostin joskus kauan aikaa sitten, mutta mistä? (Ja miksi?)

    Mä muuten pääsin isosiskon työpöydälle ilmeisen huonoin seurauksin ja siskolle hommattiin pöydän laatikoihin lukot. Myöhemmin olin tästä kateellinen, kun mulla mitään lukollisia laatikoita ollut. Enkä saanut, sillä: "Eihän sun laatikoille ole kukaan pikkuinen tulossa sotkemaan."

    VastaaPoista