maanantai 31. lokakuuta 2011


Joku puhuu joulukorttien tekemisestä, toinen valmistelee innoissaan lahjoja. Kaupoissa on jo täysi jouluhulina päällä. Meinasin törmätä ostoskärryillä joulupaperilootaan, jonka olivat jättäneet tyrkylle keskelle käytävää.

Minusta koko hössötys alkaa ihan liian aikaisin. Koko joulusta menee maku jos liian pitkään joutuu odottamaan. Ja sitäpaitsi nyt on syksy, kaikista vuodenajoista parhaimpani. Ei jouluajatukset sovi päähän kun kävelee keltaisessa metsässä maan tuoksua sisäänsä imien.

Sen verran voisin kyllä joululle suoda jo ajatuksia, että muistaisin kerätä tarpeita jouluasetelmiin. Ettei tarvitsisi sitten manailla, kun sammal on jäässä ja jäkälän joutuu ostamaan kukkakaupasta.


Kuvassa on meidän jouluseimi viime vuodelta.

Ps. Vaikka joulumieli ei vielä olekaan hiipinyt minuun, osallistuin  Kanelimaan hienon hienojen joulukorttien arvontaan. Kannattaa kurkata!

*

Shops are ready for Christmas, I am not. I think it's way too early to start waiting for it now as the beautiful, colourful autumn is still here.

Would be wise though to give a little thought for Christmas and collect moss and other things ready for Christmas decorations. Before the ground is frozen.

In the picture is our Christmas manger from last year.

2 kommenttia:

  1. Onpas teillä ollut söde keltanen Jeesus!:)

    Ihana tuo kuva alempaa, missä lapsi laittaa lapasia käsiinsä.

    VastaaPoista
  2. Jep. Mielenkiinnolla odotan, millainen seimi tänä vuonna tulee..

    VastaaPoista