sunnuntai 31. maaliskuuta 2013





Olen hirveän hyvä suunnittelemaan kaikkea, mutta se että tarttuisin tuumasta toimeen, ottaa oman aikansa. Nyt tuntuu, että auringon valo on ladannut akkuihin niin paljon virtaa, että on aika ryhtyä toteuttamaan niitä pitkään muhineita suunnitelmia. Kun lastenhuoneen jakaa ekaluokkalainen ja 2,5-vuotias, on suunnitelmien hyvä muhiakin jonkin aikaa, jotta toteutus toimii sitten arjessa.

Pienin saa vihdoinkin uuden sängyn (toki se pitää vielä maalata..) ja se pakottaa pyöräyttämään huoneen uuteen järjestykseen. Uusi järjestys taas saa aikaan sen, että tilanjakajana toimivan kaapin takaseinä on vihdoinkin tapetoitava. Löysin ilokseni liikkeen, joka myy ihanaisia tapetteja metreittäin. Ei tarvitse miettiä raaskiiko pienen kaapin takaseinän tapetoimista varten ostaa kokonaisen rullan tapettia. Mukavaa!

Siis maalia ja tapetointia. Ompeluksiakin olisi muutama jonossa, ja pari neuletta viimeisteltävänä. Aurinko, älä siis katoa mihinkään, energiaasi tarvitaan!

**

Re-organizing children's room. Challenging when there is a 7-year-old and a 2,5-year-old sharing the room. I was really happy to find a shop that sells wallpaper by meter, no need to buy the whole roll.

Quite a lot on my "to-do-list". But nice things. Luckily the sun is shining and giving me energy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti